Via deze weg wil ik je even laten weten dat je een super goede en krachtige training hebt neergezet. Het lijkt alsof je dit al jaren doet, zo vertrouwd en kalm. Je geeft iedereen de aandacht die ze nodig hebben, niet te veel en niet te weinig. En degene die je niet teveel willen delen laat je ‘met rust’. Ik zal je ambassadeur zijn ???? Gisteren vond ik trouwens een hele fijne en bijna bevrijdende sessie; het is gewoon goed zoals het is. Dus dat… Fijne dag! Met vriendelijke groet, Iris Cools

Iris Cools

Iris Cools
Iris CoolsCoach bij Viakim

Judith kan heel goed luisteren en doorvragen, ze stelt vragen waar ik zelf helemaal niet op was gekomen, ze zette me daardoor aan om anders te denken en observeren. Ik ging hierdoor mijn meditatie weer anders bekijken en beleven als ik zelf thuis alleen deze deed.

Marieke GrasCursist

Ik vond het prettig dat de trainer op een niet zweverige manier met mindfulness bezig is en dit ook zo doorgeeft. Daarbij ook de luchtige sfeer en humor die veel naar boven kwam in de lessen, zonder dat dit de mogelijkheden om zwaardere onderwerpen/ emotionele zaken te bespreken beperkte.

Judith de WaardResearch Consultant Qualitative at Intomart GFK

Ik heb geleerd niet teveel bezig te zijn met morgen. Op alle leuke dingen in het verschiet. Zo beleef je de leuke dingen van nu veel minder.
Heerlijk om niet alleen maar met het volgende bezig te zijn en meer te kunnen focussen op het nu.

Maarten van den Heuvel

International Product Manager at Creative Clicks
Maarten van den HeuvelInternational Product Manager at Creative Clicks

Een kado elke week, een moment van rust en van proberen wat meditatie voor je kan doen. En ook de start van m’n eigen reis naar meer rust in m’n hoofd en balans in een druk leven. Ik gun dit iedereen!

Lisette Reek

Partner at Groupmapping
Lisette ReekPartner at Groupmapping

Ik heb de mindfulness training gevolgd terwijl ik al enige ervaring had met mediteren/mindfulness. Ondanks deze achtergrond heeft Judith mij nieuwe technieken kunnen aanleren. Voor mij zal meditatie geen dagelijkse routine worden, maar wel (naast sporten) een zeer welkom rustmoment in mijn week. Mede door de training ben ik me erg bewust geworden van hoe vaak ik in mijn gedachten blijf “hangen” en wat ik hier aan kan doen.

Laura van der Kaaij

Pedagogisch medewerker
Laura van der KaaijPedagogisch medewerker

Deze mindfulness training is een aanrader! Echt een cadeautje voor jezelf om niet altijd maar bezig te zijn met alles wat je nog gaat doen of je zorgen te maken of te piekeren over wat zou kunnen gebeuren, maar om veel meer bezig te zijn met NU GENIETEN!

George Green

Development manager
Joyce LemmensDevelopment manager